Seljordfestivalen og Countryfestivalen

Status: Gjennomført 7/7 på Seljordfestivalen og 31/7 på Countryfestivalen.

Da er også dugnaden på Countryfestivalen overstått og de har forhåpentligvis sovet ut litt - flott innsats av Ruth, Ingunn, Kathrine og Tor. Vakten var mellom kl. 18 og 03. Hjemlengselen var nok stor for ingen benyttet seg av tilbud om overnatting, de kjørte hjem etter at jobben var utført. De har gitt oss følgende tilbakemelding:
"Vi var en del av et lag på 8 stk. Vi + 4 ungdommer på rundt 20 år som hadde styringen på oss. Vi laget mat og serverte. De hentet varer og fylte etter. Tor var grillsjef. Det var ikke få hamurgere som han stekte! Vi andre hadde nok med å klargjøre de bakte potetene, pølseservering og passet kassa. Lurer på hvor mye vi solgte for? Det var jevn tilstrømning av kunder, men i fra kl. 22-02.30 var det FRYKTELIG mye å gjøre. Da ble det for få pauser. Vi fikk sett og hørt en halvtime på Hellbillies, men Carline Carter fikk vi kun anledning til å høre ... da gikk det i ett med salget!
Det var god stemning på festivalen og vi var fornøyd, men slitne når vi var vel hjemme igjen! Vi jobbet godt i lag, og replikkene satt løst.
"

Dugnad på Seljordfestivalen er vel utført - flott innsats av Hilde, Ole og AndersDe har rapport at det gikk bra og at det var mer enn nok å gjøre. Festivalen hadde tydeligvis ikke registrert navnene, kun Skrim Ungdomsskole. Oppgavene ble derfor litt tilfeldig i starten - etterhvert innsjekking. De sto på fra 8 til litt over 20. Stor trafikk, mye kø, masse å gjøre, men mye ståing. Det "tæra" på rygg og føtter, men de er rapportert frisk og rask igjen :)

Seljordfestivalen:  onsdag 7. til søndag 11. Juli 2010
Countryfestivalen: onsdag 28. Juli til søndag 1. August 2010
Sted: Seljord

Da har blitt tildelt vakter på årets Seljordfestivaler, Fil Velkomstbrev og Fil Generelle vilkår. Vi signerte avtale for hver festival: Fil Avtale Seljordfestivalen og Fil Avtale Countryfestivalen. Vi har forpliktet oss til å stille med mannskap i hht vaktlistene vi har fått tildelt.

Med de vaktene vi har fått tildelt innebærer dette at hver arbeider får gratis tilgang til personalkantina (åpent 06-03, og mulighet for å smøre niste), får en gratis dagsbillett til en av årets festivaler og gratis overnatting. Det settes krav til bekledning, registrering og at vi stiller med en kontaktperson for hver dag.

Ut over de vaktene vi har fått tildelt, er det ledige vakter på Countryfestivalen - Fil Ledige vakter Countryfestivalen. Her er det tilleggsmuligheter for den som har lyst - gi i så fall beskjed til Stein, se Forsiden.