Kommentarer og innspill ... vær så god

Her er det lov til å komme med kommentarer og innspill.

Legg igjen en kommentar

Navn
Kommentar
Kode
Celine :) - 03.10.2010 22:15
Hadde en kjempekoselig tur!!
Takk til å sammen, håper dere koste dere for det gjorde jeg!;)
-Celine
Kari-Anne - 25.09.2010 23:25
Heisann
Ønskere dere ale en kjempe fin tur.
Blir nok en stor opplevelse for noen:)

Kari-Anne
Berit Ågren Aas - 18.02.2010 14:51
SÅ FIN og NYTTIG nettside. GRATULERER :) Jeg hadde lyst til å kommentere litt, da vi i Flesberg har hatt god nytte av våre nettsider på Gratisnettside for turen vår i 2009 (nettsidene våre ligger fremdeles ute og har nå hatt ca. 10.000 treff - så forhåpentligvis er det andre som også har fått idèer fra oss). Har du lyst til å se er adressen: http://flesberg-polentur.gratisnettside.no

Jeg har et par forslag til dere som har funket bra oppe i dalen!
MANNEKENGOPPVISNING (dere har sikkert selv mannekenger på skolen, dere har egen hall etc. - med et lotteri på kvelden og kafe gir det STORE inntekter).
FAST VAFFELSALG VED F.EKS. KIWI, Rudsmoen (vi har fast avtale en dag i uka med KIWI Lampeland) Fast voksenansvarlig + oppsatte elever hele perioden.... gir bra med penger. Dette arves fra klasse til klasse og går nesten hele året.

Ellers er jeg IMPONERT over de som sitter i TURKOMITEEN deres - for en INNSATS - og så mange dugnadsmuligheter, FLINKE DERE :)

LYKKE TIL MED INNSAMLINGER og TUREN :)

Hilsen fra Berit
(som har mange gode minner fra vår tur og arbeidet rundt denne)
Inger Sagvolden - 14.02.2010 10:09
Dere har virkelig stått på og gjort en kjempejobb i forhold til Toleransereise 2010. Flaut at at ingen av oss kommenterte det, men sikkert mange som tenker som meg. Så får det være opp til oss å komme videre herfra. Enten velger vi å betale summen eller så melder vi oss på de ulike dugnadene. Uansett tenker jeg elevene har godt av å bidra med noe sjøl. Vi foreldre kan også sammarbeide om enkle dugnader for elevene, så dere slipper å ta hånd om all organiseringen.