Festlig folklorekveld

Onsdagen ble avsluttet med folklorekveld, der lokale musikere og dansere presenterte sanger og danser fra Polen  og da særlig Krakow-distriktet. Riktignok låt det ganske ustemt i enkelte partier, og store sangere var ingen av de medvirkende. Dette tok de igjen med engasjement, spilleglede og flott dansing. Publikum (dvs oss) var nok litt reserverte i starten, men da danserne mot slutten av kvelden engasjerte elevene til dans, steg stemningen betraktelig. Og da de fleste på slutten kastet seg ut i heftig ringdans ville jubelen ingen ende ta.
Det var en fornøyd gjeng som ruslet tilbake til hotellet gjennom Krakows høstmørke gater.

I morgen tar vi farvel med Krakow for å reise til Frankfurt an der Oder rett over grensen til Tyskland.  Dette blir nok en reisedag, men vi tar sikte på en kort oppdatering i morgen kveld, slik at dere kan beroliges med at vi er kommet dit vi skal.

Bildene nedenfor er ikke tatt med i egenskap av å være fotografiske mesterverk - heller en dokumentasjon på at selv tiendeklassinger kan synes at folkedans er OK.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Navn
Kommentar
Kode
Hanne Christin Olsen - 30.09.2010 11:58
Fine reise skildringer. Håper våre barn har det bra. Fin ide å ha reiseblogg:) klemmer til alle sammen.
Rosa Maria Nunez - 30.09.2010 09:15
Fine bilder, så flinke dere er til å oppdatere oss, fortsett med det vi er på vandring sammen med dere. Fint at elevene kan oppleve en annen kultur med dans og sang. Ha en forsatt fin tur!.
Mariann Kalstrup - 30.09.2010 07:20
Ser ut som dere hadde en koselig kveld :O) Flott at de er så mange av ungdommene som er med!!